Onze salon

Er mooi uit willen zien en je goed voelen. Professionele verzorging in een ontspannen omgeving waar je even tijd voor jezelf hebt. Dat is Salon 83, een kapsalon en een schoonheidssalon, hair & beauty.

Hair

Een mooi kapsel is niet zozeer het meest trendy kapsel, maar het kapsel dat de mooie kanten van het gezicht benadrukt. Model en kleur moeten passen bij de vorm van het gezicht en de structuur van het haar. Daar ligt dan ook de kwaliteit van de jonge, enthousiaste haarstylistes van Salon 83. Toe aan een nieuwe look? Ze geven graag advies. Ook met vragen over de dagelijkse verzorging en styling staan ze u graag te woord. Regelmatig volgen ze trainingen en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Beauty

Professionaliteit en ontspanning gaan in Salon 83 hand in hand. De ervaren schoonheidsspecialiste van Salon 83 heeft na haar basisopleiding diverse trainingen gevolgd en specialisaties gedaan. U kunt kiezen uit een scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Acne, couperose, rimpels, in Salon 83 is uw huid in veilige handen. Ook als u enkel een massage wenst of als uw huid roept om een frisse opkikker. U kunt uw eigen behandelpakket samenstellen, desgewenst als kuur, en er zijn verschillende arrangementen.

We werken met professionele merken in diverse prijsklassen, gericht op de behoefte van de huid. Alle producten zijn milieuvriendelijk en niet op dieren getest.

Een bruiloft, een belangrijke zakelijke afspraak of zin in een metamorfose? Kom vooraf even langs voor een passende behandeling met make-up.

We vertellen u graag over onze werkwijze en de vele mogelijkheden!