Kapsalon voor mannen en vrouwen

Een mooi kapsel is niet zozeer het meest trendy kapsel, maar het kapsel dat de mooie kanten van het gezicht benadrukt. Model en kleur moeten passen bij de vorm van het gezicht en de structuur van het haar. Daar ligt dan ook de kwaliteit van de enthousiaste haarstylistes van Salon 83.  

Toe aan een nieuwe look? Ze geven graag advies!  

Ook met vragen over de dagelijkse verzorging en styling staan ze u graag te woord. Regelmatig volgen ze trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. 

Maak een afspraak

Hair extensions

Bij Salon 83 kun je terecht voor het zetten van hairextensions. Er wordt gewerkt met het merk Greath Lenghts.
De extensions zijn gemaakt van menselijk haar van de beste kwaliteit. Verschillende tinten worden samengevoegd om de natuurlijke uitstraling van het haar na te bootsen. 
De hairextensions van Greath Lenghts hebben een ruim kleurenassortiment en zijn in 90 verschillende haartinten te verkrijgen.

Greath Lenghts luxury quality keratin hair extensions Pre Bonded  – “perfect om lengte, volume of kleureffecten toe te voegen en zelfs om je haar lichter te maken”.

Curly girls

Wie wordt er nou niet blij van een mooie bos krullen? Wij wel! En we maken hierbij gebruik van de perfecte krullen methode. Dit is een methode om natuurlijk krullend haar te verzorgen.
De combinatie van knippen, wassen, drogen en stylen zorgt voor een schitterende look!
In de salon wordt onder andere gewerkt met het merk Ecru, dat zich specifiek toelegt op krullend haar. De haarproducten van Ecru bevatten geen siliconen en geen parabenen.

Maak een afspraak